Velg varehuset du ønsker å handle fra
Se priser og lagerstatus på alle varer

Tilrettelagt elgjakt

På Baronskogen
Tilrettelagt elgjakt
Tilrettelagt elgjakt
Tilrettelagt elgjakt
Tilrettelagt elgjakt

Tilrettelagt elgjakt

På Baronskogen

Stangeskovene AS tilbyr tilrettelagt jakt med hund på Baronskogen. Et terreng på 22 000 dekar beliggende i Nes kommune i Akershus. Jakttiden strekker seg fra 25. september til 23. desember.

Terrenget er bra arrondert med lukket vegnett som gjør det meste av terrenget uforstyrret og lett tilgjengelig.

Vi har over mange år med aktivt jakt, opparbeidet over 80 elgposter, godt merket med fargeband til og fra post og digitalt med GPS. Nærmere 30 av postene er opparbeidet med jakttårn.

Vi tilbyr her jakt på elg, med plassen Buhol som utgangspunkt. Buhol fungerer både som samlingssted, slakteri og overnattingssted for gjestene.

Jakten går oftest over 2 dager, og foregår primært som posteringjakt med erfarne hundeførere. Jegerne kjøres ut i grålysningen og slippes av nær sine respektive poster. Tidlig i jakta rekker vi ofte 3 til 4 drev om dagen. Midt på dagen har vi lunsj med kaffe og produkter fra elgskogen.

Vår intensjon er at jegerne får oppleve en effektiv og berikende jakt i skoglandskapet, hvor de fleste får oppleve elg på nært hold i løpet av jakten. Antall og type dyr som felles, avhenger av alt fra kvote og jegernes erfaring, vær og vindforhold, til reine tilfeldigheter. Jakt er jakt!

Ønskes det kjøtt fra egen jakt, kan vi tilby dette. Enten ved at jegerne tar med slakt ferdig flådd og grovpartert etter endt jakt, eller henter det ferdig modnet, findelt og vakuumpakket på godkjent slakteri. Vi har også avtaler på trofèbehandling.

Ta kontakt for en jegerprat, eller send en forespørsel med beskrivelse av hva du eller dere er ute etter. Vi har bred erfaring fra elgskogen og er ikke låst på et fast opplegg.

Fra jakt i våre skoger.

Bjørn Lybæk

Skogsjef

Telefon: 917 76 071

bjorn.lybaek@stangeskovene.no