Velg varehuset du ønsker å handle fra
Se priser og lagerstatus på alle varer

Skreddersøm

Panel, kledning og listverk skreddersydd til dine behov.
Skreddersøm
Skreddersøm
Skreddersøm
Skreddersøm

Skreddersøm

Panel, kledning og listverk skreddersydd til dine behov.

Visste du at Stangeskovene produserer panel, kledning og listverk i egne anlegg? Det gir mange muligheter for deg som kunde. Som en lokal aktør i hele verdikjeden fra skog til bygg, og tett kontakt mellom butikkselgere og høvlerivirksomheten, snur vi oss fort for å lage nettopp det du ønsker. Har du en gammel list eller panelbord du ikke har funnet i hyllene på ditt byggevareutsalg bør du ta en prat med oss. Sjansen er stor for at vi kan hjelpe deg. Stangeskovene Kværner og Stangeskovene Tistedal tegner, sliper og høvler spesialprofiler om det er behov for det.

Bildet viser en fresemal
Listverksprofilene blir skapt på tegnebordet. Videre freses det ut en mal i plast som igjen brukes når profilstålet skal slipes.

I vårt panelhøvleri foregår prosessen på samme måte, både på utvendig og innvendig panel. Dersom du har en spesiell panel på veggen og ønsker lik, kan vi frese ut en mal og videre lage stålet vi trenger for å produsere. Vi er fleksible og kan lage det meste, om det dreier seg om en enkel list eller mange hundre meter med panel. Det eneste vi trenger er en prøve eller en målsatt tegning/skisse.

Vi får ofte spørsmål om gamle kledningstyper. Byggmesteren som skulle restaurere gamle ærverdige Fredrikshald Teater tok kontakt med vårt høvleri i Tistedal. Der laget vi kledning lik den gamle.

Bildet viser byggmester Jan Arne Hansen
Byggmester Jan Arne Hansen viser fram kledningen på Fredrikshald Teater.
Over ser du at ny kledning er skjøtet inn der den gamle har blitt for dårlig. Byggmesteren var opptatt av at det kun var de dårlige bordene skulle byttes ut, slik at man bevarer det gamle så godt som mulig.

Vi synes det er hyggelig at trenden er å bevare det gamle. Det passer utmerket med vår fleksible produksjon. Er det restriksjoner fra Riksantikvaren på din bygning, og du ikke får tak i listverket eller kledningen, hjelper vi deg.