Velg varehuset du ønsker å handle fra
Se priser og lagerstatus på alle varer
Hytte på fjellet
Hytte på fjellet

Hytte på fjellet

Hytte på fjellet
Hytte på fjellet

Hytte på fjellet

Da Laila Sjøholt kontaktet Stangeskovene for å kjøpe tømmerpanel til sin hytte på Beitostølen, var vi raske med å spørre etter bilder fra prosjektet. Panelen er produsert hos Bjørnstad Bruk i Tistedal , og vi synes det er hyggelig å kunne vise fram produktene våre når de er montert og er kommet i sitt rette miljø. Tømmerpanel, med sin runde, lune form passer utrolig godt på en hytte. Når man i tillegg gir den et strøk beis, her i fargen skigard, er det med på å optimalisere resultatet. Behandling av panelen er gjort hos Vyrk AS.

På denne hytta har Laila Sjøholt valgt tømmerpanel på veggene i inngangsparti, stue og kjøkken. Ellers i hytta finner du glattpanel i tak og på vegg, som er standardpanel når hytta kommer fra Hytteplan.

Det er brukt tidløse materialer i tre, lin og ull - alt i naturens egne farger, noe som er godt egnet. Flere av møblene har Laila tegnet selv. Mange og store vinduer fremhever den flotte utsikten ned til Beitostølen, samtidig som det slipper inn godt med lys.

Kjøkkeninnredningen har en klassisk stil og er malt i fargen Timian fra Jotun. Alle "vanlige" håndtak og knotter er byttet ut med lærstropper. En artig vri, som gir kjøkkenet et personlig preg. Laila har tegnet kjøkkenet selv, og det er laget hos Elen Møbelstudio.

Lamper og lampetter har et røft industrielt preg. De store lysekronene i taket kommer fra Artwood, og gir rikelig med belysning til spisestue og sofa.

Fargevalget er varmt og lunt og skaper en hyggelig og harmonisk atmosfære.

Laila Sjøholt driver firmaet Mondo Interiør. Etter mange år i interiørbransjen har Mondo Interiør fått en allsidig og bred erfaring med ulike typer interiøroppdrag fra små til store prosjekter innenfor interiørrådgivning, innredning og gardinløsninger for private hjem, hytter/feriehus og kontormiljøer. Du kan lese mer om firmaet her.

Foto:Inger Marie Grini/Laila Sjøholt