Velg varehuset du ønsker å handle fra
Se priser og lagerstatus på alle varer

Stangeskovene blir medeier i Løken Trevare

Erik Toverud og Arnfinn Grøndal
Dato 17.02.2023

Stangeskovene blir majoritetseier i Løken Trevare AS som produserer vinduer og terrassedører i Ørje i Marker kommune. Stangeskovene Industri AS får en eierandel på 51 % i selskapet, som har ca. 80 mill. kr i årlig omsetning og 40 ansatte.
- Løken Trevare vil komplettere Stangeskovenes trevareproduksjon på en god måte. Selskapet representerer produkter og kompetanse som vi anser som viktig å få inn i konsernet, sier avtroppende adm. direktør Erik Toverud, som har ledet kjøpsprosessen hos Stangeskovene.
Sverre Kværner som leder Stangeskovene Industri blir ny styreleder. Han understreker at Stangeskovene kjenner bedriften godt fra før som leverandør til konsernets byggevareutsalg. Han bekrefter videre at Løken Trevares produksjon og leveranser vil bli videreført i sin helhet, og at alle nøkkelpersoner vil fortsette i sine nåværende stillinger.
- Jeg ser frem til fortsettelsen i Løken Trevare sammen med Stangeskovene sier Arnfinn Grøndal, som sammen med sin bror Frits etablerte bedriften for 35 år siden. De to brødrene har vært aktive eiere siden oppstarten, og vil følge virksomheten videre fremover.
- Grøndal sier videre at Løken Trevare i sin salgsprosess har vektlagt at Stangeskovene er en solid og langsiktig aktør med kompetansefokus på skog- og trebaserte verdikjeder. Sammen gir dette oss en enda sterkere plattform for videre utvikling, noe som vil komme våre kunder til gode. Vårt mål har vært å få inn en lokal eier som ønsker å videreutvikle bedriften og trygge arbeidsplassene. Vi er glade for at vi har lykkes med det, og gleder oss til å bli en del av Stangeskovene.


For nærmere informasjon, kontakt:
Erik Toverud, Stangeskovene AS
Tlf. 982 46 707, Epost: erik.toverud@stangeskovene.no


Arnfinn Grøndal, Løken Trevare AS
Tlf. 920 82 826, Epost: arnfinn@lokentrevare.no


Per Morten Wangen, Stangeskovene AS
Tlf. 907 31 988, Epost pmw@stangeskovene.no