Velg varehuset du ønsker å handle fra
Se priser og lagerstatus på alle varer
Fra venstre Asgeir Vestli (Østmoen Sag), Finn Thore Amundsen og Per Morten Wangen (Stangeskovene)

Stangeskovene Blir majoritetseier i Østmoen Sag i Nord-Odal

Dato: 09.01.2024

Stangeskovene fortsetter sin regionale satsing innen byggevarehandel. Konsernet utvikler seg i bransjen gjennom at de nå blir majoritetseier i Østmoen Sag i Nord-Odal.


Østmoen Sag er spesialisert innen salg av tyngre byggevarer, jernvarer og trelast i Gardvik i Nord-Odal i Innlandet. Stangeskovene Handel blir majoritetseier med 51% av selskapet som har ca. 20 mill. kr i årlig omsetning, og omfatter om lag 6 årsverk.


- Da vi kom frem til at vi ønsket å bytte kjedetilknytning og åpne opp for andre eiere var det avgjørende å finne en langsiktig kjøper med regional forankring. Dette oppnår vi med Stangeskovene som deleier sier Asgeir Vestli som er eier av selskapet. Som navnet tilsier så startet bedriften som et sagbruk i 1947, men har fra og med 2000 kun vært byggevarehandel. Asgeir Vestli har vært daglig leder siden 1980, noe han vil fortsette med, også med nye medeiere.


- Med oppkjøpet vil Stangeskovene utvide sin satsing innen byggevarehandel sier Finn Thore Amundsen, leder av Stangeskovene Handel som nå utgjør 11 hel- og deleide butikker.


- Stangeskovene ønsker å forsterke sin regionale satsing i dette distriktet. Vi er glade for at vi nå også er lokalisert i Nord-Odal i samarbeid med en veldrevet bedrift med lange tradisjoner sier Per Morten Wangen som leder konsernet Stangeskovene.


Stangeskovene kan vise til en bærekraftig historie siden etableringen i 1899. Virksomheten omfatter skogeiendommer, produksjon av trelast og vinduer og byggevarebutikker med totalt om lag 270 ansatte og en samlet omsetning på ca 1,3 milliarder kroner. Selskapets hovedkontor ligger i Aurskog-Høland kommune.


For nærmere informasjon, kontakt:

Finn Thore Amundsen, Leder Stangeskovene Handel AS
Tlf. 901 12 702, Epost: finn.thore.amundsen@stangeskovene.no


Per Morten Wangen, Konsernsjef Stangeskovene AS
Tlf. 907 31 988, Epost: pmw@stangeskovene.no

Publisert 09.01.2024