Velg varehuset du ønsker å handle fra
Se priser og lagerstatus på alle varer

Stangeskovene kjøper seg inn i Nordlamell AS

Pressemelding | Dato: 05.07.2021

Stangeskovene kjøper en majoritetspost i selskapet Nordlamell AS. Selskapet er importør og lagerførende distributør av trebaserte plater og komponenter til norske trevarebedrifter, og har 80-90 mill. kr i årlig omsetning.

Bilde av produktstabel fra Nordlamell
Stangeskovene kjøper seg inn i Nordlamell AS

Stangeskovene Industri AS får en eierandel på 51 % i selskapet. Sverre Kværner, som er leder av Handel og Industri i Stangeskovene, blir ny styreleder.

- Nordlamell vil komplettere Stangeskovenes interiørkonsept på en god måte. Selskapet representerer en kompetanse som vi anser som viktig å få inn i konsernet, sier adm. direktør Erik Toverud i Stangeskovene.

Styreleder Sverre Kværner understreker at Nordlamells grunnkonsept rundt leveranser til trevareindustrien vil bli videreført i sin helhet.

- Jeg ser frem til fortsettelsen i Nordlamell som en del av Stangeskovenekonsernet sier daglig leder i Nordlamell, Martin Midsem.

- Stangeskovene er en solid og langsiktig aktør med virksomhet i hele verdikjeden på tre, med dyktige folk på drift, logistikk og fag. Til sammen gir dette oss en enda sterkere plattform for videre utvikling, som vil komme våre kunder til gode.

For nærmere informasjon, ta kontakt:

Erik Toverud, adm. direktør i Stangeskovene AS

Martin Midsem, daglig leder i Nordlamell AS