Velg varehuset du ønsker å handle fra
Se priser og lagerstatus på alle varer

Stangeskovene kjøper majoritetspost i Tindevindu AS

Pressemelding | Dato: 01.07.2020
Vinduer og heve-/skyvedør fra Tindevindu
Stangeskovene kjøper en majoritetspost i selskapet Tindevindu AS, som er et netthandelsselskap med vinduer og terrassedører som produktområde, med 15-20 mill. kr i årlig omsetning.

Stangeskovene Handel AS får en eierandel på 50,75 % i selskapet. Løken Trevare går også inn i selskapet med en mindre eierandel. Dagens eiere, Whitestone AS ved Ben Fischer og Detwee AS ved Erik Nielsen fortsetter på eiersiden. Sverre Kværner, som er leder av Handel og Industri i Stangeskovene, blir ny styreleder.

- Tindevindu er et spennende selskap med potensial for en videre utvikling, og blir en ny og supplerende salgskanal innenfor Stangeskovene Handel. Dagens eiere og ansatte representerer en kompetanse som vi anser det som meget verdifullt å få inn i konsernet, sier adm. direktør Erik Toverud i Stangeskovene.

- Jeg ser frem til fortsettelsen i Tindevindu som en del av Stangeskovene-konsernet sier Ben Fischer, som representerer dagens eiere.

- Stangeskovene er en solid og langsiktig aktør med virksomhet i hele verdikjeden på tre, med dyktige folk på drift, logistikk og fag. Til sammen gir dette oss en mer solid plattform for videre utvikling, og deltakelse i et godt og inspirerende fagmiljø.

For nærmere informasjon, ta kontakt:

Erik Toverud, adm. direktør i Stangeskovene AS

Tlf. 982 46 707, Epost: erik.toverud@stangeskovene.no

Ben Fischer, adm. direktør i Whitestone AS, medeier og tidligere styreleder i Tindevindu AS

Tlf. 90 47 95 59, Epost: ben@tindevindu.no