Stangeskovene
Velg varehus
Meny
Avdelinger
Handlevogn
Trelast
Stangeskovene
Velg varehuset du ønsker å handle fra
Se priser og lagerstatus på alle varer

Nytt massivt selskap

Pressemelding | Dato: 27.01.2017

Sterke norske partnere går sammen for å produsere massivtre på Østlandet. Markedet for massivtre er i sterk vekst og lokal produksjon vil være bærekraftig og riktig i forhold til det grønne skiftet.

Selskapet er stiftet av flere aktører med lang erfaring med forretningsdrift på naturens premisser. Største eier er Hunton som i 130 år har levert byggematerialer basert på trevirke. Med seg på laget har de skog- og trelastkonsernet Stangeskovene, og Massiv Holding AS.

Nordisk Massivtre AS skal sikre at flere bygg og hjem baseres på kortreist råstoff. Målet er å endre holdninger på tvers av den nordiske byggebransjen.

- Trenden er at vi ønsker grønnere og mer samfunnsriktige alterntiver. Lite er bedre egnet til å gi et godt inneklima enn råvarer fra naturen. Våre løsninger er mer kostnadseffektive, det er samfunnsnyttige valg, de er miljøriktige, og smarte for de som skal bygge og bruke byggene, sier styreleder i det nye selskapet, Lars Atterfors. 

Videre forteller Atterfors at de skal forsterke tresatsingen i regionen, og peker på det åpenbare faktum at hans råvarer er fornybare og enkelt kan resirkuleres.

Bilde fra byggingen av nytt administrasjonsbygg i massivtre ved Høgskolen i Hedmark på Evenstad.
Massivtre er en modernisering av stav- og lafteteknikken med trevirke som settes sammen til solide byggeelementer til bruk i bærende konstruksjoner. Bildet over er fra byggingen av nytt administrasjonsbygg i massivtre ved Høgskolen i Hedmark på Evenstad.

Våre byggevarehus

KværnerHøvellast LillestrømBonnerudBjerkeÅrnesØstmoenVoldenTistedalSkarnesFetsund

Informasjon

Avdelinger og åpningstider

Hold deg oppdatert