Velg varehuset du ønsker å handle fra
Se priser og lagerstatus på alle varer

Konsernsjef Per Morten Wangen og avtroppende Adm direktør Erik Toverud

Per Morten Wangen er ny konsernsjef i Stangeskovene fra 1. juni. Per Morten har siden 2014 vært daglig leder i ESAS. Han har også erfaring fra andre selskaper innen treindustrien og i fra andre bransjer. Av utdanning har han bl.a. økonomi- og skogutdannelse fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU).

Det har vært lagt vekt på en god overlapping med avtroppende adm. direktør Erik Toverud, som har vært leder av konsernet siden 2007. Erik går av med pensjon i juni neste år, og vil i det kommende året være rådgiver for konsernet. Ved siden av å bidra til en kontinuitet i ulike saker og prosjekter, vil hovedoppgaven hans være å lede og koordinere det videre arbeidet innen bærekraft. Erik er også nyvalgt styreleder i næringsorganisasjonen NORSKOG.

Styret i Stangeskovene ønsker Per Morten velkommen, og ser fram til et godt samarbeid om den videre utviklingen av virksomheten. Styret vektlegger en kontinuitet i dette arbeidet. Per Morten skal derfor innledningsvis vektlegge å bli bedre kjent med de ulike forretningsområdene og selskapene i konsernet sier styreleder Michel Andvord.