Velg varehuset du ønsker å handle fra
Se priser og lagerstatus på alle varer

Erik Toverud mottar 10000 kr og diplom av Helene Enger Skjønnhaug og Siri Bjørnstad i Aurskog-Høland Utvikling
Foto Roger Ødegård

Aurskog-Høland Utvikling er en sammenslutning av kommunens næringsforeninger og de deler årlig ut priser til næringslivet. I år kunne Aurskog-Høland Utvikling overraske avtroppende direktør Erik Toverud med årets hederspris til Stangeskovene AS. Hedersprisen er basert på kriterier som vekst over flere år, lokal forankring, god fortjeneste og stor betydning for lokalmiljøet gjennom flere år. En overrasket Toverud mottok både diplom og en sjekk på 10 000,- kr. Dette er en ekstra bekreftelse på at alle vi som jobber i Stangeskovene har fått til noe sammen, og det er veldig hyggelig å bli satt pris på i dette forumet sier Erik Toverud. Pengene vil gå til et veldedig formål.

Erik Toverud med diplom. I bakgrunn sees representanter fra Aurskog-Høland Utvikling
Foto Roger Ødegård

I Stangeskovene konsernet arbeider det ca 230 personer. Vi omsetter for drøye 1,2 milliarder kroner i 2022, og har et resultat før skatt på rundt 150 millioner kr.

Erik Bakke i Aurskog Høland utvikling mente prisen var vel unt Stangeskovene som jobber på. Konsernet har en god plan, og forvalter våre framtidige naturressurser på en framragende måte. De driver en grønn og sunn virksomhet, og er en viktig del av næringslivet i Aurskog -Høland.