Du er her

Hemnes Tre AS

NYHET! 

Se effektiv monteringsvideo av utforinger produsert hos Hemnes Tre  AS, ved å scrolle deg i bunnen av artikkelen. 6 minutters monteringstid med fjær- og notsystem inkl. ferdiggjærede lister. 

Hemnes Tre ble etablert i 2000, i de tidligere lokalene til Grepperud Sag på Hemnes i Aurskog-Høland kommune. I desember 2013 kjøpte Stangeskovene AS 51% av aksjene og i januar 2020 de resterende 49% i Hemnes Tre gjennom sitt heleide datterselskap Stangeskovene Kværner AS.

Selskapet ledes av Emil Grepperud, og har totalt 9 ansatte. Sverre Kværner er styreleder.

Foruten å være en fullsortiments leverandør av listverk og utforinger forhandles også det meste innen treprodukter som blomsterbrett, spilehimlinger, brannimpregnert treverk m.m. Medarbeidere med stor kompetanse og bred kontaktflate gjør bedriften leveringsdyktig på de fleste områder innen trebaserte produkter.

I våre lokaler på Hemnes produseres også MDF-utforinger i bredder fra 34-500 mm. Større bredder produseres på bestilling. I tillegg har vi et moderne og effektivt pre-cut-anlegg for utforinger og listverk. Vi er også engros-leverandør til byggevareforretninger og industrikunder innen dør- og vindusproduksjon, prosjektleverandør til entreprenører og byggmestere, samt landsomfattende leverandør av produkter og logistikktjenester for Block Watne.

KONTAKTINFORMASJON

Adresse: Haldenveien 2537, 1970 Hemnes

​Tlf.nr: 63 85 42 42

E-post: post@hemnestre.no

Åpningstider: Mandag - fredag 07.00-15.30

Hjemmeside: www.hemnestre.no

Effektiv montasje av utforinger - Hemnes Tre AS

Hemnes Tre AS