Du er her

Panelnyhet

Stangeskovene er stolte av å kunne tilby en nyhet innen panel. Vi produserer og lagerfører nå glattpanel, faspanel og skygge skrå som er hvitmalt, kvistfri, fingerskjøtet (4,8 meters lengder) og nedtørket til 10 % fuktighet.  Dette er gjort for at du som kunde skal slippe:

  • kvistgjennomslag på malingen               
  • krymping

Skygge skrå og faspanel har i tillegg skjult spikring, og nærmere sommeren vil vi også kunne tilby glattpanel med skjult spikring. Dersom du er lei etterligninger av tre, er dette garantert et produkt du bør gå for! I tillegg er dette godkjent for baderom i motsetning til MDF.

Tre er et naturmateriale og bidrar til å skape et godt innemiljø og en lun atmosfære i hjemmet.Tre er i tillegg basert på et fornybart råstoff og har liten negativ innvirkning på miljøet, forutsatt at det kommer fra sertifisert og bærekraftig forvaltet skog. Stangeskovene representerer hele verdikjeden i tre – fra treet blir plantet i skogen til boligen står ferdig bygget.

Tre er et av de mest miljøvennlige byggematerialene vi har tilgjengelig i Norge i dag. Har du lyst til å lese mer om fordelene ved bruk av tre som byggemateriale kan du gå inn på www.trefokus.no

 

 

 

 

Panelnyhet