Du er her

Oppgradere hjemmet?

Lyst til å oppgradere hjemmet uten altfor høye kostnader og innenfor en forholdsvis kort tidsramme? Vi gir deg tips til hvordan du med enkle midler blant annet kan snekre ditt eget stuebord eller skaffe ny look på kjøkkeninteriøret.

Kom innom et av Stangeskovenes byggevareutsalg, vi hjelper deg gjerne i gang - enten det gjelder maling, tapetsering, materialvalg eller et større byggeprosjekt. 

     

Her har huseieren snekret sitt eget stuebord med materialer fra Stangeskovene, deretter beiset med "Drivved Interiørbeis". 

    

Bildet til venstre viser tapet fra Storeys, benyttet på vegg og skapdører. Knaggene er resultat av skogtur i klar høstluft!  På bildet til høyre ses en annen variant av tapet fra samme leverandør, benyttet på kjøkken.

Kom gjerne innom et av våre byggevareutsalg på Årnes, Bjerke Nord eller Kværner på Kløfta, vi kan gi deg råd og tips om tapetvalg.   

Med enkle grep kan du på få en ny look på en tradisjonell, eldre kjøkkeninnredning. Innredningen på bildet over er malt med vannbasert "Gjøco gulvmaling". Fronter malt i "Grå harmoni", innvendig med "Sjøsmaragd". I tillegg er det montert spotter. For å skape et røft uttrykk fjernet eieren glasset i dørene og erstattet disse med hønsenetting! 

Publisert 12.09.14

Oppgradere hjemmet?