Du er her

Nyheter fra RBI

NYTT OG SPENNENDE FARGEKONSEPT!

Tiden var inne for å gi noen farger avskjed og ønske nye velkommen. Vi har ryddet opp litt, sortert, tatt ut noe og lagt til andre. Våre nye farger er valgt ut i fra tanken om at veggene skal utgjøre en behagelig bakgrunn i hjemmet, mens man møblerer og dekorerer slik man ønsker.

Vi har hatt et spennnende samarbeid med Siv Brenne under utarbeidelsen av den nye kolleksjonen. Resultatet har blitt tre temaer med gode, behagelige og flotte farger som gjør det enkelt å fargesette et hjem.

URBANT - I byen passer det alltid med grått. Vi har valgt ut fargene Betong, Grafitt og Klassisk Hvit. Betong er lys og nøytral mens Grafitt er like nøytral, men mørkere og mer dramatisk. Fargene får et freidig selskap av Rust.

NATURLIGVIS -  I denne paletten har vi valgt de gode naturlige fargene; Bomull og Lys Sand som du kjenner så godt, og supplert med noen nye farger vi tror du vil like; Dempet Blå, Grafitt og Dempet Jord.
 
 
HARMONISK - Her finner du våre nye svale, dempete grågrønne farger. Sval sjø er lys og lett mens Havbris er en tanke mørkere. I denne paletten finner du også Denim Blå; en vakker og tidløs blåfarge.
 
Publisert 25.09.14: Kilde: RBI Foto: RBI
 

 

 

Nyheter fra RBI