Du er her

Long Island Style

Vi gleder oss som unger på julaften når vi får fotografere inspirerende boliger, med produkter fra Stangeskovenes vareutvalg! Vi håper det bidrar til inspirasjon når vi viser frem ulike planløsninger og interiør. Stadig oppdager man nye kreative produkter man kan lage ved enkle grep. Vi ønsker å dele bilder fra denne boligen med dere!

                          

 

Norgesglass kan brukes til så mangt, her som lamper, men det er fullt mulig å bruke de som lykter og oppbevaring. Kanskje har du noe kreativt du bruker Norgesglass til, eller andre gjenbruksartikler? Send oss gjerne bildet på E-post: line.kasbo@stangeskovene.no

Stilen i dette huset bærer preg av Long Island Style. Denne stilen har mye "hytte"-preg i seg. Fargepalettene er jordf- og havfarger. På puter og pledd ser vi gjerne striper og stjerner, slik som i sofaen til denne familien.  Et velkjent interørmerke som bruker denne stilen er Lexington.

Solpanel skygge skrå er brukt i alle tak i boligen, bortsett fra stue i 1. etg som har mdf faspanel. Sololje er en behandling som gjør at panelen ikke gulner. På vegger i stue er det brukt mdf Smartpanel perlesaff eggehvit. I Kjøkken er det brukt smartpanel perlestaff skagen. I loftsstue er det en vegg med beiset panel. Det er brukt  antikk profilert listverk både i tak, gulv og karmer.

Må til slutt få vise et bilde av stuegulvet. I kjøkken og stue er det brukt 12 mm Mammut  Kronotex gulv.Det er et laminat gulv som vi har solgt mye av. Grunnen er enkel: Gulvet er lekkert, har et klikksystem som gjør det enkelt og legge,  og mange års garanti. Du kan lese mer om Kronotex gulv her: http://kronotex.no/

                        

 

Publisert 20.04.2015

Foto: Elin Tovund Viken

Stangeskovene byggevarer og trelast. Vi har byggevarehus i Halden, Lillestrøm, Fetsund, Kløfta, Eidskog, Årnes, Nannestad.

Long Island Style