Du er her

La deg inspirere, finn din farge, og skap et vakkert hjem!

Stangeskovene er opptatt av å utvikle produker som til enhver tid passer inn i tiden. Ferdig beiset panel er et slikt produkt.  Dette sparer kunden for tid, penger og  ikke minst; krympestriper! På bildet over ser du 21x170 Randsfjordpanel beiset 9048 Mokka. Randsfjordpanelen er en mektig panel med inspirasjon fra Ransdalen. Passer best i store rom.

På bildet over finner du 18x170 Esbenpanel med 9x095 underligger. Esbenpanelen ble tegnet for Stangeskovene på 1950-tallet, og er en stilfull panel som er like aktuell i dag. Denne leveres ubehandlet, beiset eller malt. Beiset panel er en voksende trend, mens enkelte fortsatt holder en knapp på malt panel. Skal du male, er blå-grønt kåret til årets farge i 2014.  Blågrønt er kombinasjonen av nordmenns to favorittfarger; blått og grønt. Fargen kommer i en mengde nyanser. Her kan nevnes 5351 Havbris, 5306 Priat, 4625 Nordisk Hav og 6084 Sjøsmaragd. Fargene tilhører de såkalt "nye nøytrale", og kan kombineres med bortimot alle andre farger.  

Fargene nevnt over er vist på det lille bildet

Listverk: Esbenpanel gjør seg godt med kraftig listverk. Her har vi satt sammen 3 typer listverk og laget vår egen list. Bakerst er det montert en glattkant i dimensjonen 21x145. På glattkanten er det montert en slett fotlist i dim 09x045, og i topp en 30 mm halvstaff. Dermed har du en majestetisk list som ingen andre har lik. Slipp fantasien løs, og prøv deg fram.

Velkommen innom et av våre utsalg! Vi hjelper deg i dine valg, både når det gjelder panel, listverk og farge.

La deg inspirere, finn din farge, og skap et vakkert hjem!