Du er her

Hybridhus

Vi har vært på befaring i et såkalt hybridhus. Huset inneholder elementer fra både funkis- og sveitserstilen. På veggene i store deler av huset er det brukt glattpanel i 95-120-145 mm bredde, som er mikset sammen. Glattpanel er en enkel panel uten profil som etter en tid krymper og etterlater en lysåpning på 2-4 mm. Som du ser på bildet under gir dette en rustikk effekt. 

        

Av gulvlister er det brukt profilert 15x095 fotlist Fk 46. Disse er levert ferdig hvitmalt S0502-Y. I tillegg er det brukt gulvklosser, som setter den lille prikken over i'en. Alle tak er helt slette, og det forbindes jo gjerne også med funkisstilen.

    

I hele stue- og kjøkkendelen er det god takhøyde, hele 2,90 under taket. Dette skaper en god romfølelse. Vi finner hybridhuset tiltalende og hjemmekoselig. Det har mange personlige detaljer som setter særpreg på innredning, slik som f.eks. sengegavlen, som er spesiallaget. Det er brukt samme materialer som ellers i huset. Glattpanel, listverk og til og med gulvklossen har fått bli med! Et godt tips til deg som ønsker en sengegavel med særpreg, og ikke minst rimeligere enn de man får kjøpt ferdig.

     

 

Stangeskovene byggevarer og trelast. Vi har byggevarehus i Halden, Lillestrøm, Fetsund, Kløfta, Eidskog, Årnes, Nannestad.

 

Hybridhus