Du er her

Hunton Nativo Trefiberisolasjon (plater)

Hunton Nativo Trefiberisolasjon™ er byggisolasjon av naturlig trefiber.

Hvorfor velge Hunton NativoTrefiberisolasjon™ (plater):

  • Miljøvennlig
  • Formstabil – forhindrer konveksjon
  • Resirkulerbar
  • Utmerket varmelagringskapasitet
  • Irriterer ikke huden og gir ikke utslett

Miljøvennlig

Ved å benytte Hunton Nativo Trefiberisolasjon™ bidrar du til å redusere utslippene av CO2 og andre drivhusgasser. Isolasjonsproduktet blir produsert av bærekraftig skogbruk og er 100 % gjenvinnbart. Det naturlige materialet bidrar til et sunt inneklima og kan håndteres uten at man påføres utslett. Hunton NativoTrefiberisolasjon™ er valget for et øko-vennlig byggverk!

Trefiberisolasjon er enkelt å fremstille, og krever langt mindre energi å produsere enn f.eks mineralull. Trevirket som benyttes for produksjon av isolasjonen er den delen av skogen som ikke egner seg for vanlige materialer og plank.

Varmelagringsevne

Hunton Nativo Trefiberisolasjon™ (plater) har en varmelagringskapasitet som er det dobbelte av vanlig mineralull. Dette gjør at vi får en mer stabil innetemperatur når vi har temperatursvingninger ute (natt/dag).

Transporterer fukt

Hunton Nativo Trefiberisolasjon™ (plater) har også en unik evne til å holde på og transportere fuktighet. Hunton NativoTrefiberisolasjon™ kan oppta hele 10 ganger mer fuktighet enn mineralull. Dette er spesielt fordelaktig når vi bygger tykkere vegger hvor faren for kondens blir større.

Pustende vegger med dampbrems kan ha en positiv innvirkning på inneklimaet. I slike konstruksjoner er det en stor fordel å bruke Hunton Nativo Trefiberisolasjon™ på grunn av sin evne til å lagre og transportere fuktighet gjennom veggen

Stangeskovene Årnes og Tistedal lagerfører 50mm og 100mm.

Kontaktinfo:

Stangeskovene Årnes, Nedre Hagavei 17 D, 2150 Årnes
Tel 63 90 07 00, Faks 63 90 18 99, bestillingaarnes@stangeskovene.no

Stangeskovene Tistedal, Aremarkveien 42, 1792
Tistedal Tel 69 19 08 00, Faks 69 19 08 26, post.tistedal@stangeskovene.no

Hunton Nativo Trefiberisolasjon (plater)